На Львівщині автомобіль впав із мосту в річку

Без названия

Вчора, 25 серпня, о 15:14 год. на автодорозі Н-13 «Львів-Самбір-Ужгород» у с. Стрілки, Старосамбірського району, водій автомобіля «Шкода Октавія» не впорався з керуванням та виїхав за межі автомобільного мосту.

Як повідомили в департаменті з питань цивільного захисту наслення Львівської ОДА, мешканець с. Верхній Лужок Старосамбірського району 1979 року народження, не впорався з керуванням та виїхав за межі автомобільного мосту на правий бік у напрямку його руху, де здійснив з’їзд у річку «Топільнянка» та перекинувся.

У наслідок ДТП водій з діагнозом: «Поєднана травма тіла. ЗЧМТ. Закритий перелом правої стегнової кістки, відкритий перелом середньої третини лівої гомілки», госпіталізований у травматологію Старосамбірської ЦРЛ.

А пасажири автомобіля:

- мешканка с. Верхній Лужок, Старосамбірського району 1984 року народження, з діагнозом: “Перелом спинки носа, рвана рана надбрівної дуги правого ока”;
- мешканець с. Верхній Лужок Старосамбірського району 2013 року народження, (дитина) з діагнозом: “ЗЧМТ” - госпіталізовані у хірургічне відділення Старосамбірської ЦРЛ.

Причини та обставини події наразі встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: