Рак - не вирок: у Львові збирають онкоісторії для написання книги

f393ca2fc932a2152143b88bfcd169603644907e
Фото: ілюстративне. Джерело: Cancel-R

Львів’ян запрошують поділитися історіями боротьби з раком, аби створити на їхній основі книгу. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написала засновниця школи риторики і ораторства «Аґрус» Ірина Снітинська.

«Знаєте, з якими думками часто стикаються люди, які дізнаються про діагноз «рак»? Що це не лікується, шансів немає і життя закінчилося. Але це НЕПРАВДА!», - написала вона.

Адже, на думку Ірини Снітинської, світ гостро потребує позитивних прикладів, а коли говорити про онкологічні хвороби, то позитивних історій реальних людей.

«Ми вирішили показати світові, що рак - не вирок. Готуємо книгу надихаючих історій. І тут мова не лише про вилікування, а про різні подарунки долі: про добрих людей, які допомогли, про те, що не варто замовчувати хворобу, про те, що просити про допомогу - не соромно, що варто звертатися до лікаря, а не займатися самолікуванням, що обстежуватися - важливо та ін», - зазначила пані Ірина.

«Дівчата розкажуть свої історії. Вони вільно розповідають, що хворіли на рак. І їхні історії допомагають навіть здоровим трохи краще зрозуміти цю хворобу. Ми запрошуємо надсилати історії. Запишіть на аудіо чи відео (10-15 хв. достатньо) або напишіть текстом (2-3-5 стор.) свою власну позитивну онкоісторію про віру у себе і у віру в вас, про допомогу близьких та незнайомих, про хороших лікарів, про помилки і відповіді на питання, про нові сенси життя тощо. Обов’язково трохи розкажіть про себе і додайте власні висновки», - вказала вона.

Зазначається, що частина історій увійде у книгу, інші будуть розміщені на спеціальній сторінці у фб.

Надсилайте на [email protected]. Тема листа - моя онкоісторія. Термін - до 8 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: