Дев'ятьох львів'ян оштрафували за встановлення пластикових вікон

shtraf

Сьогодні, 28 серпня, під час засідання адміністративної комісії щодо правопорушення законодавства про охорону історичної спадщини було розглянуто 12 протоколів щодо незаконних дій фізичних осіб на об’єктах культурної спадщини Львова.

Як повідомили в прес-службі ЛМР, зокрема, було розглянуто протоколи, складені на фізичних осіб, які проживають в будинку на вул. Лесі Українки, вул. Краківська, та будинках пр. Свободи.

Повідомляється, що за встановлення пластикових вікон/дверей на 7 фізичних осіб накладено штраф у розмірі 1700 тис. грн, на дві фізичні особи накладено штраф у розмірі 850 грн.

Крім того, перенесено розгляд справ про порушення, вчинені мешканцями в будинку на вул. Краківській і вул. Лесі Українки.

Також на засіданні комісії були присутні усі мешканці будинку на пр. Свободи, 22. Розгляд їхньої справи також перенесено на тиждень — для ознайомлення із законодавством про охорону історичної спадщини та напрацювання спільного рішення для врегулювання ситуації та збереження автентичності будинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: