Подорожуючі повідомляють про черги на українсько-польському кордоні (фото)

40449683_254990205351866_3256701047166468096_n

Сьогодні, 30 серпня, на ділянці українсько-польського кордону, у пункті пропуску «Краковець», люди повідомляють про те, що черга на в'їзд до Польщі просувається дуже повільно.

«При тому, що автомобілів дуже мало, поляки повільно перевіряють їх. За хвилин 20 перевіряють лише по 4-5 машин», - розповів ІА Дивись.info один із пасажирів, який застряг між українською та польською митницями. Таким чином, за його словами, автомобілі, що перетнули український кордон, уже майже три години стоять на ділянці між митницями двох країн.

Натомість, як повідомив речник Західного регіонального управління держприкордонслужби Володимир Шеремет, прикордонна служба у відповідності до всіх нормативних актів здійснює прикордонний контроль, відповідно до часових параметрів.

«Станом на сьогодні, по лінії прикордонно-представницького апарату, який у нас існує із польськими колегами, немає жодної офіційної інформації щодо страйку польських прикордонників. Тобто на паспортний контроль однієї особи витрачається не більше 30 секунд», - пояснює Володимир Шеремет.

За його словами, польська сторона виконує меморандум щодо пропуску відповідної кількості транспортних засобів на одну годину.

Раніше повідомлялося, що у Польщі попереджали про можливі черги на кордонах через страйк прикордонників. Однак, за актуальною інформацією, на офіційних ресурсах та у польських ЗМІ ніякої інформації щодо страйку немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: