5 найцікавіших українських телешоу цієї осені

39132178_222740731730573_6756277444040196096_n
фото: instagram.com/novy_channel

Якщо ви збираєтеся осінніми вечорами бути вдома в колі сім'ї, вас може зацікавити телепрограма. ІА Дивись.info склала огляд цікавих передач, які для нас підготували українські телеканали.

Якщо ви збираєтеся осінніми вечорами бути вдома в колі сім'ї, вас може зацікавити телепрограма. ІА Дивись.info склала огляд цікавих передач, які для нас підготували українські телеканали.

Цієї миті рік потому

Де дивитися: «СТБ»

Коли: 31 серпня, 20:00

Вже сьогодні, 31 серпня, в ефір вийде 1 випуск мотиваційного шоу «Цієї миті рік потому». Ведуча проекту, Даша Трегубова, зустрінеться з учасниками, щоб допомогти змінити їхнє життя за рік.

Глядачів чекають шість неймовірних історій, які нікого не залишать байдужим. Даша Трегубова запросить у студію гостей з незвичайними долями і допоможе втілити мрії учасників у реальність.

У програмі «Цієї миті рік потому» герої відкриють завісу свого життя і поділяться найпотаємнішим. Як їм вдалося подолати смертельні хвороби? Яким способом самотні люди знайшли своє кохання? Чи змогли вони досягти своєї мети? І які несподівані подробиці стануть відомі в студії проекту?

Модель XL

Де дивитися: 1+1

Коли: 4 вересня, 21:30

Це реаліті-шоу змусить кожну жінку повірити у силу своєї вроди. Серед безлічі пишних красунь на проект Модель XL потрапили найяскравіші дівчата – реальні жінки нереальної краси.

А визначатиме їхню долю зіркове журі: ведуча Катерина Осадча, дизайнер Андре Тан, актор Богдан Юсипчук та відома у світі латвійська модель Тетяна Мацкевич.

Учасниці проекту змагатимуться між собою і полюблять себе такими, якими вони є, заради великої мрії – стати успішною моделлю plus-size. Їм під силу зруйнувати стереотипи про жіночу красу.

Топ-модель по-українськи

Де дивитися: «Новий Канал»

Коли: 31 серпня, 19:00

«Топ-модель по-українськи» – модельне реаліті, яке дає можливість підкорити світ високої моди молодим людям, незалежно від гендерної приналежності. Тут на рівних за звання топ-моделі борються хлопці й дівчата з різних куточків України. Жодних команд – кожен сам за себе.

«Цей сезон присвячений пошуку та створенню моделі нового покоління. Зараз так швидко розвивається світ і індустрія моди, що сучасна модель має бути не просто «вішалкою» або музою дизайнера, вона повинна бути особистістю. Особистістю, яка може бути цікавим співрозмовником, блогером», - розповідає керівник проекту Альона Звірик.

Київ вдень та вночі

Де дивитися: «Новий Канал»

Коли: з вівторка по п`ятницю, о 19:00

У «Київ вдень та вночі» відбулося повне перезавантаження. Після четвертого сезону з проекту пішли практично всі «старенькі» учасники. Їхні історії підійшли до логічного кінця.

У нових серіях з’явлися нові герої. Один з них – Максим «Фізрук» Сосновський, вже відомий глядачам по «Топ-модель по-українськи». До речі, якщо в минулому сезоні на українську перейшов закадровий голос серіаліті Костя Войтенко, то в новому «рідною мовою» заговорили усі герої серіаліті.

В об’єктиві п’ятого сезону – історії трьох подруг, мета яких – підкорити Київ. Кохання, дружба, зради і розчарування – серіаліті покаже реальне життя і реальні проблеми молоді.

Зважені та щасливі

Де дивитися: «СТБ»

Коли: щочетверга, о 20:00

Любителів проекту чекає безліч сюрпризів, адже сезон обіцяє бути по-справжньому унікальним. Три команди учасників, нова ведуча і сотні важко скинутих кілограмів нікого не залишать байдужими. Глядачі восьмого сезону «Зважені та щасливі» стануть свідками грандіозного протистояння тренерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: