Мемуари Олланда: у Кремлі заперечують погрози Путіна на адресу Порошенка

30150947.915019.8735

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков спростував опубліковані спогади колишнього президента Франції Франсуа Олланда, який стверджує, нібито глава російської держави Володимир Путін погрожував українському колезі Петру Порошенко на переговорах в мінському форматі в 2015 році.

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков спростував опубліковані спогади колишнього президента Франції Франсуа Олланда, який стверджує, нібито глава російської держави Володимир Путін погрожував українському колезі Петру Порошенко на переговорах в мінському форматі в 2015 році, передає ТАСС.

«Ні», – відповів представник Кремля на питання, чи вимовляв Путін фразу «я роздавлю вас» на адресу Порошенка. «Я був практично на всіх переговорах, я не чув такої фрази», - пояснив Пєсков, додавши, що не може підтвердити таке висловлювання.

В цілому він не став коментувати мемуари екс-президента Франції. «Що стосується тверджень пана Олланда, то, оскільки я не читав і не знаю контексту, я не можу ніяк судити, що він мав на увазі, в якому контексті, - пояснив представник Кремля. – Тут мені важко говорити, хоча Путін завжди займає досить жорстку і однозначну позицію в плані підтримки російського населення там, де воно може піддаватися ворожим діям, часто межує з геноцидом, з нападками ультранаціоналістів. Це послідовна політика президента Росії, він підтримує росіян у будь-якій точці і неодноразово про це говорив».

Нагадаємо, у Франції вийшли друком мемуари екс-президента Франсуа Олланда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: