На Кіровоградщині вже шосту добу шукають 17-річну дівчину

40468504_1961784124114252_5351554440799191040_n

24 серпня у селі Суботці Знам’янського району Кіровоградської області не повернулася додому 17-річна Діана Хріненко. До розшуку особи задіяно працівників поліції, рятувальників, військовослужбовців Нацгвардії та представників громадськості.

Про це повідомили в ГУ НП у Кіровоградській області.

На Кіровоградщину прибув перший заступник начальника Нацполіції України В’ячеслав Аброськін.

«Сьогодні більшу частину свого робочого дня провів в селі Суботці Знаменського району Кіровоградської області, де в ніч з 24 на 25 серпня 2018 року, не дійшовши додому 600 метрів, зникла дівчина, 2001 р.н.

В селі проживає більше трьох тисяч громадян. Дівчина вночі поверталася додому з місцевої дискотеки, по дорозі розмовляла по телефону. Її знайомий співрозмовник каже, що розмова перервалася, потім її крик та почув страшні слова: «Я стікаю кров’ю, зателефонуй батькам, я поряд», – написав Аброськін.

Він зазначив, що при виклику поліцією було встановлено місце нападу на дівчину, також виявлено її телефон. Огляд місця нападу вказує на скоєння відносно дівчинки тяжкого злочину.

«Вже шосту добу працівники поліції та Нацгвардії прочісують місцевість, але до цього часу дитина не знайдена ані живою, ані мертвою.

Разом з керівником поліції Кіровоградщини Романом Козьяковим зустрілися з матір’ю дівчини, якій я розповів про заходи, що ми проводимо, завірив її, що активні пошукові дії ми будемо продовжувати весь час поки не буде знайдена дівчина й затриманий злодій, але потрібна допомога та співпраця з поліцією мешканців селища, потрібно зайти й обслідувати кожне подвір’я», – додав Аброськін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: