За покупки на одному із київських ринків можна буде розрахуватись криптовалютою

data
Фото: сторінка Бессарабського ринку у Facebook

На Бессарабському ринку, що у центрі Києва, запровадили функцію розрахунку за покупки за допомогою криптовалюти.

Інформацію про це Громадському підтвердили в адміністрації ринку.

Зокрема, оплата покупок буде відбуватись за допомогою платіжної системи Payomat, яка підтримує переважну більшість популярних криптовалют, зокрема Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, EOS, NANO, WAVES, Dash, Litecoin, NEM, Ethereum.

У Бессарабському ринку сподіваються, що запровадження нового способу розрахунку дозволить розширити аудиторію покупців на ринку. Також розрахунок криптовалютами буде зручним для іноземних туристів.

Розрахуватись криптовалютою на Бессарабському ринку можна, відсканувавши через встановлений на мобільному телефоні додаток, QR-код

«Бессарабський ринок став першим, на якому можна придбати товар за крипту. Наразі у такому експериментальному форматі працює одне торгове місце з овочами. На черзі веган стріт-фуд кафе Green 13», — повідомили на офіційній сторінці ринку у Facebook.

Зазначимо, що наразі обіг криптовалют в Україні законодавчо не регулюється. Водночас, у державних регуляторних органах напрацювали законопроект, яким пропонується здійснювати нагляд за сферою криптовалют.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: