Іноземцю-наркодилеру, якого затримали у Львові, загрожує до десяти років позбавлення волі

800670
Фото: ілюстративне

Працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно зі слідчими Шевченківського відділу поліції та за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 задокументували протиправну діяльність наркоторговця та затримали його. 

Про це інформує Поліція Львівської області.

Встановлено, що 47-річний громадянин Алжиру продавав у центрі Львова  іноземним туристам та місцевим мешканцям наркотичні засоби.

Під час затримання та санкціонованого обшуку в зловмисника працівники поліції виявили і вилучили наркотичний засіб «канабіс» та грошові кошти, отримані від збуту наркотиків. Усе скеровано на експертне дослідження.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування, на даний час вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: