Коли і де почнуть видавати «пакунки малюка» у Львові

M07tAzSgAYYVJtMPk9JIETpohJLP5IQXk3W93ega

Поки що пакунки малюка тимчасово видаватимуть у відділах соціального захисту населення, а не у пологовому, як планувалося раніше.

Із 1 вересня усім сім’ям новонароджених мали почати видавати пакунки малюка з першими необхідними речами за косметичними засобами. Втім поки що, пакунки тільки почали надходити у обласні пологові будинки.

«Мінсоцполітики ще кілька днів буде розвозити пакунки на склади в області. Відповідно, їх ще немає у пологових відділеннях. Тому, ви,шановні батьки, зможете отримати пакунки малюка у відділах соціального захисту населення. Вибачте за тимчасові незручності», – написала на своїй сторінці у Facebook очільниця обласного департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак.

Для отримання бейбі-бокса необхідно написати заяву за зразком від Міністерства охорони здоров’я. За словами Ірини Микичак, зразки заяв уже відіслали у всі пологові будинки області.

Додамо, що до пакунку малюка від уряду має входити 25 речей, серед яких підгузники, вологі серветки, пелюшки різних типів, боді з короткими та довгими рукавами, повзунки, термометри, прокладки для лактації, ковдри, матрац для колиски тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: