У прокат вийшов суперечливий український фільм «Бобот та енергія всесвіту»

IMG_8477

Наприкінці літа у широкому прокаті з’явилася українська стрічка у жанрі фантастики — «Бобот та енергія всесвіту». Одні глядачі кажуть, що це візуально гарне кіно з філософським посилом, а інші — що це стрічка, позбавлена логіки у сюжеті і мотивації героїв.

За сюжетом, інопланетяни напали на Землю і відключили захисний щит. Відтак, планета може згоріти від спалахів на Сонці. Цей щит збудований людьми, однак формується він спеціальними енергетичними Станціями. Ці Станції відключають Сміттярі, істоти невідомого походження, які хочуть позбавити людство електроенергії. Врятувати ситуацію може обраний.

У Львові глядачі сприйняли фільм спірно. За словами Світлани, яка відвідала допрем’єрний показ, картина дитяча, а отже, і претензій до неї не має бути багато.

«Тут є яскраві кадри, харизматичні персонажі, добрий музичний супровід. Дітям сподобалося. Мені ж… Я люблю інше кіно і до сюжетних ходів цього у мене є питання, але причепитися можна до будь-якого фільму. Я не шкодую, що сходила на нього разом з дітьми», — зазначає жінка.

Натомість в Олександра, який прийшов на фільм сам, враження гірші. Він переконаний, що цей фільм — найгірший з тих, які він бачив.

«Питання «Що відбувається?!» можна ставити кожні 10 хвилин. Тут абсолютно незрозуміло, чому герої так себе поводять, які причинно-наслідкові зв’язки їх дій, та й смисл сюжету — дуже далекий від адекватного. Акторська гра ніяка, рекламні вставки погані і дратують, графіка — низької якості», — пояснює свою позицію хлопець.

Загалом же і кінокритики розділилися в думках. Однозначної оцінки стрічці не дав жоден, але всі кажуть, що на фільм варто сходити заради того, щоби скласти власну думку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: