Головний патрульний Львова заблокував маршрутку за порушення – пасажири обурилися

40953787_2014433931946171_7204277661550510080_n

Одразу кілька правил дорожнього руху порушив водій маршрутки №9 у Львові, через що автобус зупинив начальник Патрульної поліції Львова Роман Пилипенко.

Про це головний патрульний написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«4 вересня ранок, їду по вулиці Сахарова, ну як їду – тягнусь у корку. І тут по зустрічній смузі руху, весь корок обганяє автобус 9-го маршруту, потім різко бере вправо, в крайню праву смугу (з якої можна повертати лише праворуч) і на заборонювальний сигнал світлофору (червоний) їде прямо на вулицю Коперника. Ну звичайно, я блокую даний автобус (автобус повністю заповнений пасажирами) підходжу до водія, який не заперечує свої порушення, мотивуючи їх дотриманням графіку (що відверто мене дивує і обурює). Викликаю екіпаж, тим часом перевіряю документи водія по відповідним базам. Через декілька хвилин з автобуса виходять пасажири, і увага – вони обурені, що їх автобус зупинено, мотивуючи це: «Та нічого не сталось, а ми всі поспішаємо», – написав Пилипенко.

Патрульний зауважив, що водій 1969 року народження, досвідчений.

«Не можу і не хочу розуміти, що змушує водія ризикувати десятками життів пасажирів, а пасажирів покривати та заохочувати такі дії водія», – додав Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: