Мессі вибув: хто претендує на звання гравця року ФІФА

3eebd002-eeb0-4ea4-9d66-de179aefca55

Ліонель Мессі не потрапив до числа трьох претендентів на звання найкращого футболіста 2018 року за версією ФІФА.

Про це повідомляє ФІФА у twitter.

На престижну нагороду претендують португальський форвард італійського «Ювентуса» Кріштіану Роналду, хорватський півзахисник іспанського «Реала» Лука Модріч і єгипетський форвард англійського «Ліверпуля» Мохаммед Салах. Вони випередили у голосуванні вболівальників та експертів нападника «Барселони» та збірної Аргентини Ліонеля Мессі.

У минулому сезоні Роналду в складі «Реала» втретє поспіль став переможцем Ліги чемпіонів. Португалець увійшов у фінальну трійку претендентів на нагороду в сьомий раз поспіль і в вдесяте загалом. Роналду ставав володарем призу найкращому гравцеві за версією ФІФА три рази, ще двічі він завойовував нагороду «Золотий м'яч ФІФА», яка вручалася спільно ФІФА та журналом France Football з 2010 по 2016 рік.

Модріч у минулому сезоні у складі «Реалу» також став переможцем Ліги чемпіонів. На чемпіонаті світу разом зі збірною Хорватії дійшов до фіналу, де команда програла французам.

Салах у складі «Ліверпуля» дійшов до фіналу Ліги чемпіонів, де англійський клуб у Києві поступився «Реалу». Також єгипетський форвард став найкращим бомбардиром чемпіонату Англії, забивши 32 голи.

Церемонія вручення нагород ФІФА відбудеться 24 вересня в Лондоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: