В Австрії 2019-й рік присвятять українській культурі

d73a8502f17a4dbab6c2e61b596aea59_1536054015_wysiwyg
Фото: прес-служба Петра Порошенка

Президент Петро Порошенко та Федеральний канцлер Австрії Себастіан Курц домовилися про те, що 2019 рік буде проголошено роком української культури в Австрії.

Про це Петро Порошенко повідомив під час спільної прес-конференції, яка відбулася за результатами зустрічі, повідомляє прес-служба глави держави.

«Ми домовилися, що 2019 рік ми проголосимо роком української культури в Австрії. Культурна дипломатія є дуже надійним і ефективним інструментом для розвитку відносин між нашими народами, між нашими країнами», - сказав Петро Порошенко.

«Культура – це ключ від серця, точніше – від сердець і України, і Австрії і це зробить ближчими наші народи», - переконаний Президент.

Федеральний канцлер Австрії у свою чергу констатував добрий рівень контактів народів двох країн. «Ми дуже близькі на людському рівні, і я дуже радий, що ми змогли домовитися про спільний рік культури, який наблизить народи України і Австрії», - сказав він. «Обидва народи виграють від цього, це їх збагатить», - переконаний Себастіан Курц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: