Валіза з розчленованим трупом: на Київщині жінка знайшла «кривавий багаж»

1098d656-3d53-4974-852a-14df38438dd3

На Київщині у місті Фастів жінка з собакою виявила валізу з розчленованим тілом.  

Про це повідомляє прес-служба поліції Київщини.

Валіза знаходилася поблизу залізничної колії. На місці події працювали слідчо-оперативна група Фастівського відділення поліції, кінологи, криміналістична лабораторія.

Під час проведення першочергових слідчо-розшукових дій за кілька годин поліцейський пес привів правоохоронців до будинку підозрюваного у вбивстві  та розчленуванні тіла своєї співмешканки. Ним виявився 41-річний непрацюючий місцевий житель.

Як розповів затриманий, під час розпиття алкогольних напоїв між ними виникла сварка, в результаті якої він вдарив жінку по голові. Коли зрозумів, що співмешканка мертва, вирішив позбавитися тіла, розчленувавши його сокирою та ножем.

За місцем проживання підозрюваного поліцейські провели обшук та вилучили предмети, що вказують на безпосередню причетність чоловіка до скоєння злочину.

Зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі призначені всі необхідні експертизи, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За даним  фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: