Очільник Держфіскальної служби Продан звільнився з посади

twitter_com_20sfsofukraine_20_miroslav_20prodan__id24337_650x410__2__650x410

Виконувач обов’язків Державної фіскальної служби Мирослав Продан звільнився за власним бажанням.

Про це Продан заявив у Facebook.

За його словами, уряд вирішив оголосити конкурс на посаду голови Державної фіскальної служби. Продан планує брати у ньому участь, і саме для цього він пішов з посади.

«Щоби унеможливити конфлікт інтересів та будь-які спекуляції з цього приводу, вирішив просити уряд призначити іншого виконувача обов'язків голови ДФС. Службу на цей період повинна очолити людина, яка не братиме участі в конкурсі», — сказав Продан.

За словами виконувачки обов’язків голови Міністерства фінансів Оксани Маркарової, уряд підтримав звільнення Продана. А на час до проведення конкурсу посаду Продана обійме Олександр Власов, який три роки очолював спецпідрозділ податкової міліції Держфіскальної служби.

16 липня генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що має докази правопорушень Продана, які той здійснив уже будучи на посаді очільника ДФС. Сам Продан назвав заяву Луценка «фейковою».

В той же час, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявляв, що не збирається усувати від обов’язків очільника ДФС Мирослава Продана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: