Польща й Україна розробляють ще два залізничні маршрути

original (3)

Польсько-українська робоча група у жовтні проведе у Львові засідання щодо розширення залізничного сполучення між Україною і Польщею.

Про це домовилися міністри інфраструктури України та Польщі Володимир Омелян та Анджей Адамчик під час зустрічі у Польщі, повідомляє Міністерство інфраструктури України.

5 вересня Омелян бере участь у XXVIII Економічному форумі та конференції «Європа Карпат» у м. Криниця-Здруй – і в рамках візиту поговорив із польським колегою.

Омелян підтвердив, що зараз триває робота над двома проектами: відновлення залізничного сполучення за напрямком Перемишль – Мальховіце – Нижанковичі та започаткування регулярного пасажирського залізничного сполучення між Львовом та Любліном.

Український міністр відзначив інтенсивність і високу результативність українсько-польського діалогу в 2018 році:

«Ми надзвичайно втішені прогресом, якого досягли на рівні профільних міністерств України і Польщі. Пряме залізничне сполучення між Україною і Польщею, започатковане 2016 року, – приклад успішної реалізації українсько-польських проектів», – зазначив він.

«І наразі обидві країни активно працюють над розширенням залізничного сполучення між Україною і Польщею. Я дякую Польщі за активну позицію в цьому питанні і всебічну підтримку ініціативи», – додав Омелян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: