«Супермен» Генрі Кавілл зіграє відьмака Геральта в новому серіалі Netflix

Henry-Cavill-as-Geralt-in-Witcher

Супермен і секретний агент Генрі Кавілл зіграє роль Геральта з Рівії в адаптації «Відьмака» від Netflix. 

Шоураннер серіалу «Відьмак», виробництвом якого займається Netflix, Лорен Хіссріч розповіла в своєму твіттері, що роль Геральта з Рівії йде Генрі Кавілл.

«Моя перша зустріч була саме з ним. Тоді ще не було авторів або сценарію - тільки зелене світло і багато пристрасті. Це було чотири місяці тому, і я ніколи не забуду, яким натхненно він виглядав. Він - Геральт. Він завжди ним був. Представляю вам Генрі Кавілла, нового члена сім'ї "Відьмака"», - написала Лорен Хіссріч.

Сам Кавілл в своєму інстаграмі пожартував, що тепер його новий будинок - королівство Каедвен.

На початку серпня Кавілл в соцмережах ​​зізнавався, що дуже хоче зіграти Геральта, і оприлюднив арт, зроблений одним з фанатів, який примудрився перетворити його в Відьмака ще за місяць до офіційного анонсу.

Генрі Кавілл відомий своїми ролями у фільмах «Агенти А.Н.К.Л», «Місія нездійсненна: Наслідки», «Ліга справедливості» і «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», а також в серіалі «Чисто англійське вбивство».

Багато фанатів «Відьмака», втім, судячи з коментарів у соцмережах, не в захваті від вибору Netflix. Найчастіше в їх незадоволених постах зустрічається ім'я датського актора Мадса Міккельсен.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: