УЄФА схвалив гасло «Слава Україні» на футболках збірної, — Павелко

18_main

Президент Федерації футболу України (ФФУ) Андрій Павелко заявив, що Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) схвалив гасло «Слава Україні», який з'явився на футболці нової форми національної команди. 

За словами функціонера, ФФУ звернулася до УЄФА та отримала схвалення на розміщення гасла на тильній стороні футболки, повідомляє телеканал Футбол 1/2. Він зазначив, що тим самим збірна отримала офіційну підтримку з боку федерації.

«Ми хочемо, щоб "Слава Україні" гриміло по всьому світу і ці слова завжди підтримували наших гравців, як на футбольному полі, так і поза ним», - додав Павелко.

Напередодні ФФУ представила нову форму національної збірної. Тепер у команди крім традиційного синього і жовтого є ще екіпірування білого кольору.

Як повідомив прес-аташе головного тренера збірної Андрія Шевченка Микола Васильков, крім розмальовки на екіпіровці з'явилася ще деяка нова особливість. Над прізвищами футболістів тепер буде розміщено напис «Слава Україні».

Минулого літа Міжнародна федерація футболу (ФІФА) винесла попередження гравцеві збірної Хорватії Домагою Віді за вітання «Слава Україні», яке він зробив після перемоги своєї команди над Росією в чвертьфіналі ЧС-2018.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: