Гелікоптер, який впав на Трухановому острові, належить компанії мільярдера Косюку

c537401-vertolit-1

Гелікоптер, який сьогодні розбився на Трухановому острові, належить ПАТ «Миронівський хлібопродукт» – найбільшому виробнику курятини. Власником компанії є мільярдер Юрій Косюк.

Про це повідомили в КМДА.

«У результаті падіння гелікоптера на Трухановому острові загиблих немає, двоє постраждалих із численними травмами доправили до Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Нагадаємо, що сьогодні, в районі Матвіївської затоки на Труханів острів впав гелікоптер, що належить ПАТ «Миронівський хлібопродукт», – йдеться у повідомленні.

В КМДА додали, що інформація про падіння гелікоптера надійшла до оперативно-координаційного центру Головне управління ДСНС України у м.Києві о 07:29. На місце події одразу виїхали рятувальники ГУ ДСНС України у м. Києві. Прибувши на місце події, вони встановили, що гелікоптер впав у лісову місцевість, на борту знаходилося два пілоти. Одній людині вдалося самостійно вибратися із гелікоптера, а іншу було затиснуто у кабіні пілота. За допомогою пневмоінструмента о 08:46 рятувальники деблокували постраждалого із гелікоптера та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

«На місці події було задіяно 4 одиниці техніки та 20 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві», – зазначили у Київміськдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: