У зоні проведення ООС загинув 20-річний морський піхотинець

13_main

Вчора, близько 18.40, загинув морський піхотинець Максим Авдієнко. Про це повідомили у 36-ій окремій бригаді морської піхоти.

«Під час чергового провокаційного обстрілу противником позицій наших захисників, від уламків ворожих снарядів, загинув наш побратим, старший матрос Авдієнко Максим Олександрович», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Максим до останнього подиху захищав український народ, українську землю, залишившись відданим захисником, відважним воїном, щирим побратимом.

«Командування та весь особовий склад морських піхотинців висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.  Він назавжди у наших серцях, пам`яті та строю. Спочивай з Богом брат-морпіх», – йдеться у повідомленні.

Максим Авдієнко народився 29 січня 1998 року в селі Гірськ Чернігівської області. У 2013 році закінчив 9 класів місцевої середньої школи і вступив до Щорське вище професійне училище лісового господарства, яке закінчив в 2016 році. У липні того ж року підписав контракт з ЗСУ і пішов на фронт, щоб захистити незалежність і суверенітет України. Після навчального центру проходив військову службу в зенітно-артилерійському підрозділі 36-ї окремої бригади морської піхоти на посаді номеру розрахунку зенітно-артилерійської батареї роти вогневої підтримки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: