У деяких районах Херсонщини закривають школи через «Кримський титан», дітей відправляють у табори

89_main

На Херсонщині, у школах, які знаходяться у зоні ймовірного ураження через шкідливі викиди з заводу «Кримський титан», призупинили навчання, а дітей відправляють в оздоровчі табори.

 

Про це повідомили у Херсонській облдержадміністрації.

«Регіональною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Херсонській області на засіданні, 6 вересня, о 21.15, під головуванням голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва були прийняті наступні рішення. З метою упередження небажаних наслідків за фактами забруднення шкідливими речовинами атмосферного повітря внаслідок діяльності заводу «Титанові інвестиції» (раніше – «Кримський титан», - ред.), який наразі знаходиться на території окупованого Криму», – йдеться у повідомленні.

Комісія вирішила призупинити процес пропуску на КПВВ Каланчак, КПВВ Чаплинка в сторону півострова Крим (з встановленням медико-санітарних пунктів).

А також призупинити освітній процес в школах та дитячих садках, які знаходяться в зонах можливих уражень.  Провести оздоровлення дітей-мешканців населених пунктів можливого ураження в дитячих оздоровчих таборах області. Крім того, провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення для підвищення рівня обізнаності правил загально-профілактичних заходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: