У США помер відомий 26-річний репер

реп

Репера Малкольма Джеймса Маккорміка, який виступав під псевдонімом Мак Міллер (Mac Miller), знайшли мертвим у своєму будинку в Каліфорнії. На початку цього року він розлучився зі своєю подругою - поп-зіркою Аріаною Гранде, пише ВВС Україна.

ЗМІ повідомляють, що 26-річний музикант, який, як відомо, зловживав наркотиками, помер від передозування.

Мак Міллер став відомим після успіху свого першого альбому Blue Slide Park, який вийшов в 2011 році і на тиждень очолив чарт Billboard 200.

Кліп на його композицію Donald Trump у 2011 році зібрав понад 147 млн переглядів.

Всього він записав п'ять альбомів, останній з яких "Swimming" вийшов в цьому році. Музикант збирався вирушити в чергове концертне турне.

Тіло співака виявили в його будинку вранці 7 вересня.

Мак Міллер на початку цього року розлучився зі своєю подругою - поп-зіркою Аріаною Гранде, про що багато писали.

Мак Міллер і Аріана Гранде познайомилися у 2012 році і виступали разом - у тому числі на благодійному концерті в Манчестері в 2017 році, який організувала американська співачка у відповідь на напад, що стався там.

У травні цього року Мака Міллера заарештували за водіння у нетверезому стані, а також за те, що він зник з місця події. У серпні йому пред'явили звинувачення у цій справі.

Аріана Гранде публічно заявляла, що планує завершити свої "токсичні відносини" з репером після того, як прихильники звинуватили її в тому, що вона нібито винна в його арешті.

За її словами, вона протягом кількох років намагалася допомогти йому.

Мак Міллер народився в місті Піттсбурзі в Пенсільванії. Перший альбом він написав, коли він ходив до школи у 15 років.

У 2013 році він знімався в реаліті-шоу на MTV, де йшлося про його переїзд до Лос-Анжелесу, де він сподівався досягти успіху у музиці.

Він співпрацював із низкою відомих реперів, серед яких були Кендрік Ламар і Фаррелл Вільямс.

Музиканти Снуп Дог, Віз Халіфа і Шон Мендес висловили співчуття після звістки про його смерть.

Як зазначає музичний критик BBC Марк Севідж, Мак Міллер був яскравим талантом. У шість років він навчився грати на роялі, а потім опанував ударні, бас-гітару та синтезатор. Його перший альбом привернув значну кількість шанувальників і забезпечив йому контракт на запис у Warner Bros.

У своїх композиціях, особливо в останній період, Мак Міллер не приховував своєї наркотичної залежності, але, на думку критика, завжди залишалася надія, що він зуміє її подолати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: