У Львові збудують новий житловий комплекс, з’явилися деталі проекту

4e3af92dda3cf73b147707c4d09b1876

У Львові на вулиці Під Голоском планують збудувати шістнадцятиповерховий житловий будинок. Стали відомі деталі проекту.

*промоція

Якісний теплий будинок з дитячим майданчиком, підземним паркінгом, розвиненою інфраструктурою; квартири із чорновим ремонтом, готовою системою опалення та безкоштовною можливістю перепланування; 10 хвилин їзди від центру Львова – це все новий житловий комплекс  від будівельної компанії «Львівська Мрія».

Характеристики ЖК «Львівська Мрія»

16-поверховий будинок на 2 секції буде зведений за монолітно-каркасною технологією з використанням керамоблоків. Стіни будуть утеплені мінватою, а плаский дах покриється рубероїдом.

У квартирах передбачена повністю готова до запуску система індивідуального опалення, вхідні металеві двері, поштукатурені стіни та стеля (висота стелі – 2,7 м), чистова цементна стяжка, усі лічильники, мідна електропроводка, каналізація та водопровід, а також виводи під сантехнику.

На території комплексу буде підземний паркінг, дитячий майданчик, місце для господарських цілей, а поряд розташовані супермаркети, фітнес-центри, садочок, школа тощо. Поряд є транспортна розв’язка, а дорога до центру Львова займатиме лише 10 хвилин.

Чому «Львівська Мрія»?

ЖК «Львівська Мрія» на вул. Під Голоском – це сучасний житловий комплекс, який будує команда професіоналів (понад 20 років на ринку) із дотриманням усіх будівельних норм та сучасних новацій. Важливо, що усі житлові комплекси компанія здає із випередженням графіку, не порушуючи обіцянок, даних клієнтам.

«Львівська Мрія» працює із постійною командою будівельників, тому гарантує стабільно високу якість робіт від професіоналів. Компанія використовує лише якісні матеріали та фурнітуру для зведення будинків. На об’єктах «Львівської Мрії» встановлені енергозберігаючі вінка, якісні двері та системи опалення, а ремонти, зроблені всередині квартир, відрізняються охайністю роботи та довговічністю.

Новий ЖК на вул. Під Голоском почнуть будувати цього року, а здати будинок планують 2020, тому зараз клієнтам пропонують надзвичайно вигідні ціни за квадратний метр. Детальніше дивіться на сайті компанії чи у відділі продажів.

Львівська Мрія – на ринку Львова понад 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК «Львівська Мрія» в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК «Львівська Мрія» неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі «Кришталева цегла».

ЖК «Львівська Мрія» – помешкання створені для вашого щасливого життя! Контакти відділів продажу: м. Львів, вул. Рубчака, 11 вул. Кн. Ольги, 1 тел.: (032) 241-08-08 (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: