«Я зустрівся з диктатурою керівництва «Самопомочі», – виключений з партії депутат Київради

maxresdefault

Виключений з партії «Самопоміч» депутат Київради Вадим Васильчук прокоментував ситуацію, що склалася.

Як передає Цензор.НЕТ, про це йдеться в його зверненні в Фейсбуці.

Васильчук заявив, що такі рішення є «диктаторськими».

Як повідомлялося раніше, вісім депутатів Київради від «Самопомочі» разом з головою фракції Сергієм Гусовським були виключені з партії за виділення землі родичам однопартійця.

Пізніше в «Самопомочі» заявили: «Ці депутати підтримали рішення Київської міської ради про виділення родичам їх колеги Романа Марченка земельних ділянок у місті Києві, попередньо були незаконно їм же захоплені. Загальна площа всіх захоплених ділянок становить понад 1,4 га.

Незважаючи на численні зауваження з боку суспільства і політради партії, Марченко використовував свій депутатський мандат для реалізації ймовірно корупційних схем із земельними ділянками в Києві.

Натомість частина депутатів фракції на чолі з Сергієм Гусовським довгий час не робили ніяких дій і заходів для запобігання таких голосуванням і недопущення збитків для репутації партії.

Виконавчий комітет Партії прийняв рішення про ініціювання процедури відкликання за народною ініціативою депутата Романа Марченка.

За виділення землі проголосували такі депутати «Самопомочі»: Башлаков С.В., Васильчук В.В., Макаров О.А., Осадчук А.П., Лобан Ю.М., Руденко О.П., Харчук С.В ., Сандалова Г.О. Відзначимо, що глава фракції Сергій Гусовський не голосував за це рішення.

Сам Гусовський назвав таке рішення розправою з «неугодної київською командою».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: