За кадром: як Зеленський знімає романтичну комедію у центрі Львова (фоторепортаж)

unnamed (20)
Фото: Дивись.info

Сьогодні на площі перед львівською Ратушею відбуваються зйомки нового повнометражного фільму студії «Квартал 95» — «Я, ти, він, вона».

Як заявляють автори, стрічка вже 27 грудня цього року вийде у широкий прокат в українських кінотеатрах, передає кореспондент Дивись.info.

«Це символічний подарунок на Новий рік всіх, хто нас любить», - відзначив відомий український гуморист, актор Євген Кошовий.

Актор зізнався, що персонаж, якого він грає, зовсім не схожий на нього у житті та розповів, що грає роль коханця головної героїні Яни (Анастасії Короткої). «Ви все побачите!», - додав Кошовий.

За словами співрежисера Девіда Дотсонса, цей фільм - романтична комедія. «Фільм про всі шляхи, якими ми стараємося або залишитися разом, або розійтися із близькими людьми», - сказав співрежисер стрічки.

Він також пояснив, що більша частина подій фільму відбувається в Києві. «В історії нам потрібно було поїхати в якесь місце, яке дуже відрізняється. І саме Львів - дуже гарне, та романтичне місце. Я досі тут ніколи не був», - каже Девід.

Девід Дотсонс також наголосив, що в Україні чітко виражений команднй дух зйомок і кожен працює дуже тяжко, але водночас командно.

всі фото: Дивись.info

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: