Леся Кічура запрошує читачів на смачне й солодке свято з нагоди Дня народження нової книги

40196848_481285249053793_3776548220633612288_n
фото з архіву Лесі Кічури

Львівська письменниця й журналіста Леся Кічура запрошує всіх, хто вірить у казку, на чарівне свято – день народження своєї нової книги «Добрі мамині казки. Мандри».

Смачна презентація відбудеться вже цієї п’ятниці, 14 вересня о 17:00 в Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Р. Іваничука.
Казкарка кличе на свято дітей із батьками, бабусями-дідусями, бо ж бавитися у казку нікому не заборонено й ніколи не пізно. До того ж авторка анонсує багато цікавих та веселих забав як для малечі, так і для дорослих.
У форматі свята відбудуться вікторини та розіграші, смачні частування – лимонад, тортики та солодощі для малечі й кава для дорослих. Настрою книжковому святу додаватиме музика скрипки.
«Дуже хочу, аби на цю зустріч прийшло багато друзів. Адже моя команда копітливо працювала влітку, щоб підготувати цю книгу. Ми хотіли встигнути до Форуму видавців, аби не загубитися опісля у вирі книжкових подій, тож я радію, що нам це вдалося.
У новій книзі ще більше пригод та можливостей для дитячої творчості. Адже поміж 72 сторінок є 40 розмальовок, 24 кольорові ілюстрації та 10 казок про неймовірні мандри, здійснення мрій, дружбу та допомогу.
Сподіваюся моя казкова збірка навчить дітей любові до подорожей, до пізнання світу, покаже як варто боротися за свої мрії та досягати вершин, коли є перешкоди на шляху», – зізналася казкарка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: