На Львівщині за день патрульні затримали три автомобілі з деревиною

i085147

Протягом одного дня інспектори управління патрульної поліції Львівської області виявили 3 випадки ймовірно незаконного перевезення деревини.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

Вчора, у Львові, на перехресті Вулиць Сяйво та Рудненська, екіпаж патрульних 3 батальйону зупинив транспортний засіб МАЗ з причіпом, за порушення правил дорожнього руху. В кузові водій перевозив деревину, а саме – кругляк сосни. Належно оформлених документів на вантаж водій не мав. На більшості колод були відсутні чипи. На місце зупинки викликали слідчих.

На стаціонарному посту патрульної поліції «Плай», інспектори зупинили автомобіль МАЗ, який перевозив деревину. Під час перевірки документів, патрульні виявили невідповідність даних на бірках з інформацією, яка занесена в базу державного агентства лісових ресурсів України. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

У Львові, на вулиці Володимира Великого, патрульні зупинили автомобіль ЗІЛ, який перевозив деревину (тополю). Документів на вантаж водій не мав. Також на деревині були відсутні чипи. На місце події викликали слідчих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: