На засідання ОБСЄ росіяни «поховали» українофоба Шарія

maxresdefault-1

Історик, блогер Юрій Гудименко повідомив, що на засіданні Організація з безпеки і співробітництва в Європі російська делегація зажадала покарати Україну за вбивство Анатолія Шарія.

Історик, блогер Юрій Гудименко повідомив, що на засіданні Організація з безпеки і співробітництва в Європі російська делегація зажадала покарати Україну за вбивство Анатолія Шарія, пише Главред.

Росіяни переплутали відеоблогера Шарія з убитим журналістом Павлом Шереметом, написав активіст на своїй сторінці в Facebook.

«На засіданні ОБСЄ російська делегація зажадала покарати Україну за вбивство Анатолія Шарія. Шарія. Ні, не жарт. Це вони з Шереметом так епічно переплутали...», – зазначив автор.

Раніше стало відомо, що вдень 11 вересня в столиці Польщі Варшаві почалося друге робоче засідання Наради з розгляду виконання зобов'язань у сфері людського виміру ОБСЄ 2018 року, тема дискусії - свобода ЗМІ.

Нагадаємо, Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві в результаті вибуху автомобіля, в якому він їхав. В кінці серпня 2018-го адміністрація соцмережі Facebook видалила персональну сторінку Анатолія Шарія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: