Нові можливості для громадян: у Львові розказали про інтерактивну карту будівельних робіт

3_1536658823

11 вересня у Львівській ОДА презентували інтерактивну карту будівельних робіт, на якій «зосереджено понад 5 тисяч об`єктів, які представлені в 12 галузях».

Про це на брифінгу повідомила заступник директора департаменту економічної політики Львівської ОДА – Валентина Москаленко.

Інтерактивна карта має стати початком для нових можливостей громадян, які зможуть самостійно цікавитись та спостерігати за процесом будівельних робіт, їх недоліками та аналізувати стан проведених робіт. «Вся інформація є аналітичною, її ви можете отримати просто «клікнувши» на потрібний об`єкт. Цікавою опцією тут є «Аналіз закупівлі замовника» та «Аналіз закупівлі  підрядника». Клікаючи, можна побачити всі платіжки, які було зроблено з моменту реєстрації на сайті».

Валентина Москаленко додала, що будь-які порушення також будуть реєструватись на карті, але оскільки зараз є чимало нових об`єктів, слідкувати за кожним неможливо, тому очікується підтримка громадськості. «Кожна людина може стати об`єктом позитивних змін», - додала вона.

Інтерактивна карта будівельних робіт реалізована на платформі openbudget.in.ua та доступна на сайті Львівської ОДА.

Ірина ЛУПАЦА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: