У Києві школяр проломив вчительці голову стільцем через погану оцінку

3

У Києві школяр проломив вчительці голову стільцем та поранив ножицями за негативний результат самостійної роботи.

У Києві школяр проломив вчительці голову стільцем та поранив ножицями за негативний результат самостійної роботи, передає ТСН.

Вчительку поранили на очах у всього класу. Все сталося в кабінеті інформатики в кінці уроку. Діти писали самостійну роботу, по одному із завдань вчителька поставила хлопчикові мінус. Той несподівано кинув у неї стільцем, далі зі спини наніс ще кілька ударів ножицями.

Після побаченого з дітьми працювали психологи, зараз кабінет закритий, там працює слідчо-оперативна група. Хоча до цього, запевняє класний керівник, її учень 8 класу не виявляв жодної агресії. Навчається в цій школі лише тиждень, але з однолітками в цілому ладнав.

«Звичайна дитина, трохи в собі, тому що новенький, тому що новий колектив, нові вчителі. Нічого дивного за ним ніхто не помічав», - каже класний керівник.

В школу №94 хлопець перевівся з Івано-Франківщини, за інформацією ТСН, з міста Калуш. Відомо, що останні роки хлопця виховувала бабуся.

«Абсолютно нормальна характеристика за 4 клас, після того характеристик немає, оцінки також різні: середні і хороші, і погані, і 11 балів, і менше. У медичній довідці зазначено, що він здоровий. Маму викликали, мама теж в розгубленості».

Мати нападника з журналістами спілкуватися відмовилася.

«Приїхала мама, викликали «швидку», він теж був в шоковому стані, на запитання не відповідав, як скам'янілий був», - йдеться в сюжеті.

Відразу після інциденту хлопець спустився сходами в супроводі охоронця школи. Опору не чинив. Вчителька інформатики – вже пенсійного віку, більше 20 років працює в цій школі, вчитель вищої категорії, вчитель-методист. Зараз вона з важкими пораненнями перебуває у лікарні. Їй вже зробили кілька операцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: