У мікрорайоні Знесіння відкриють нову амбулаторію сімейної медицини

likar-4467e7f9ce00ebc03ba2d4d2ab93e32b
Фото: ЛМР

У Львові розвивають мережу сімейної медицини, відкриваючи амбулаторії в кожному мікрорайоні міста.

Зараз тривають активні роботи зі створення амбулаторії для мешканців мікрорайону Знесіння, там нова амбулаторія запрацює на вул. Б. Хмельницького, 195, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Зараз тривають ремонтні роботи у приміщення на вул. Б. Хмельницького, 195, які надали нам для створення амбулаторії сімейної медицини для мікрорайону Знесіння. Ця амбулаторія буде у складі 1-ї міської клінічної лікарні — тобто фактично працівників, які працюють в амбулаторії на вул. Польовій, буде переведено в нову сучасну амбулаторію. Зараз виконано орієнтовно 50% робіт», — розповів Володимир Зуб, керівник міського управління охорони здоров’я.

Також зараз триває реконструкція і ремонт закинутої будівлі на вул. Грушевського, 48 в смт. Рудно для створення там нової амбулаторії. Також розробляють ПКД зі створення амбулаторно-поліклінічного відділення в Рясному на вул. Шевченка, 360.

Зазначимо, що станом на зараз 92% населення Львова є охоплені сімейною медициною і мають зручні умови для лікування неподалік від дому.

Торік у Львові відкрили дві нові амбулаторії сімейної медицини — на вул. Тернопільській, 9 та на вул. Личаківській, 119, а також капітально відремонтували амбулаторію в Рясне-1 на вул. Шевченка, 366. Загалом впродовж 2014−2017 рр. у Львові відкрили 8 нових амбулаторій сімейної медицини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: