Підозрюваного у нападі на Гандзюк відпустили під домашній арешт

41650172_10212843742984731_5141908823564353536_n
Фото: з фейсбук

Херсонський апеляційний суд відпустив під домашній арешт Володимира Васяновича, підозрюваного в нападі на активістку Катерину Гандзюк.

Про це у Facebook написав журналіст Сергій Нікітенко.

"Васяновича відпустили під домашній арешт. Він заявив, що тільки привіз співучасників з Олешок у Херсон. Хоча раніше його називали тим, хто подавав сигнал, що Катя вийшла з під'їзду", - написав Нікітенко.

В суді Васянович заявив, що напад організував "Опер" Сергій Торбін. В суді першої інстанції він не давав свідчень, бо боявся за своє життя.

"Він також заявив, що визнає свою провину. Кається та готовий нести відповідальність", - написав Нікітенко.

Володимир Васянович ("Шуруп") - учасник АТО. Свого часу підірвався на розтяжці та втратив ногу, а після цього ще повернувся на передову.

13 вересня відбулися апеляційні засідання щодо інших підозрюваних: Сергія Торбіна (Опер) і Микити Грабчука, якого вважають безпосереднім виконавцем нападу. Суд залишив Грабчука і Торбіна в СІЗО. Торбін у залі суду називав себе невинуватим.

Водночас, 13 вересня почали розгляд апеляції ще одного учасника справи - Віктора Горбунова. Загалом, слідство підозрює в нападі на Катерину Гандзюк 5 учасників АТО.

Нагадаємо, напад на Катерину Гандзюк скоєно 31 липня поблизу під'їзду власного будинку. Невідомий вилив на неї концентровану сірчану кислоту, від якої вона отримала хімічні опіки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: