У Львові, на Хуторівці, УКУ планує збудувати спорткомплекс

49464987

Український католицький університет планує збудувати спорткомплекс біля Львівської Духовної семінарії Святого Духа УКГЦ та корпусу філософсько-богословського факультету УКУ на вул. Хуторівці.

На сайті Львівської міськради оприлюднили розроблений детальний план (ДПТ) цієї території, що передбачає будівництво, передає zaxid.net.

У документації вказано, що площа забудови проектованого спортивного комплексу становить майже 7 тис. м кв. Територія, де заплановане будівництво, вільна від забудови, поруч розташовані склади промтоварів.

Поруч із спорткомплексом УКУ має намір облаштувати закриту велопарковку та озеленити територію. Довкола проектованого спорткомплексу також заплановане будівництво дороги.

Зустріч з головним архітектором проекту щодо запланованого будівництва відбудеться 3 жовтня о 18:00 у великій сесійній залі Львівської міськради. Із 13 вересня до 12 жовтня мешканці довколишньої території тактож можуть надсилати свої скарги та пропозиції до розробленого ДПТ у відділ громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через ЦНАПи.

Нагадаємо, що на вул. Стрийській, 29 Український католицький університет збудує новий студентський гуртожиток, що стане частиною студмістечка. Будівництво мають розпочати у 2018 році та завершити у 2020 році.

Нещодавно УКУ також придбав недобудований конференц-зал біля будівлі ДФС на вул. Стрийській за 10 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: