У Львові зупинили водія, вміст алкоголю в крові якого перевищувала в 20 разів

41644207_1924208281214268_274617769364815872_n
Фото: поліція

У середу, 12 вересня, близько 15 години під час патрулювання на просп. Червоної Калини інспектори патрульної поліції виявили водія, вміст алкоголю в крові якого в 20 разів перевищував допустиму норму.

Як повідомили в прес-службі патрульної поліції Львівської області, патрульні вирішили перевірити водія автомобіля Volkswagen Transporter, який здійснив зупинку у забороненому місці.

«Патрульні підійшли поспілкуватися з чоловіком. Той розповів, що щойно припаркувався та вже забирає автомобіль. Від водія патрульні відчули характерний запах алкоголю, також у нього було почервоніння обличчя та нечітка мова. Патрульні запропонували чоловіку пройти перевірку на стан алкогольного сп'яніння на приладі Drager. Водій погодився та пройшов перевірку у присутності двох свідків. Результат – 4.04 проміле, що більш ніж в 20 разів перевищує допустиму норму», – повідомили у  поліції.

Також у багажнику автомобіля інспектори виявили шприци та порошкоподібну речовину білого кольору.

На місце події викликали слідчих та експерта. На 40-річного водія патрульні склали протокол за керування автомобілем в стані сп’яніння та передали його слідчим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: