Мера Полтави Олександра Мамая відправили у відставку

olexandr-mamai

Депутати Полтавської міської ради на позачерговій сесії у п'ятницю, 14 вересня, достроково припинили повноваження мера Полтави Олександра Мамая визнавши його роботу незадовільною.

Як повідомляє місцеве видання «Полтавщина», рішення було ухвалене таємним голосуванням. Його підтримали 29 з 42 депутатів міськради. «За» проголосували усі депутати, які взяли участь у голосуванні.

Підставами для такого рішення стали, як зазначили депутати, «численні порушення Конституції та Законів України, прав і свобод громадян». Повний перелік звинувачень на адресу Мамая опубліковано на сайті видання. Журналісти видання також зазначили, що участь у голосуванні взяли представники «ББП», «Самопомочі», «Свободи», «СДП» та «Рідного міста» .

Зазначимо, що Олександр Мамай вперше був обраний міським головою Полтави у жовтні 2010 року. Він отримав підтримку 61,64% виборців (67444 голоси).

У липні 2012 року Мамай перейшов з партії Совість України у «Партію регіонів». У лютому 2014 року повідомив, що «вийшов з Партії регіонів» півтора року тому.

Вдруге міським головою Полтави його обрали у жовтні-листопаді 2015 року. У другому турі виборів він отримав підтримку 62,56% виборців (53390 голосів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: