Поряд із лісом, недалеко від центру: яка інфраструктура буде у новому ЖК на Під Голоском

4e3af92dda3cf73b147707c4d09b1876-696x540

Вулиця Під Голоском розташована у кількох хвилинах їзди від центру Львова і, водночас, практично впирається у Брюховицький ліс.

*промоція

У сучасних містах все важче знайти для себе помешкання подалі від шумного центру чи забруднених промисловими об’єктами районів. Для тих, хто приділяє увагу питанню чистого повітря, на вулиці Під Голоском, що розташована поряд із «легенями Львова» - Брюховицьким лісом – збудують новий сучасний ЖК.

Згідно із даними сайтів про новобудови, новий об’єкт компанії «Львівська Мрія» по вулиці Під Голоском вже почали будувати. Здадуть об’єкт 2020 року, але вже зараз можна забронювати квартири за привабливою ціною.

ЖК розташований у кількох сотнях метрів від Брюховицького лісу, більше відомого як «легені Львова», адже загальна площа лісового масиву – понад 3 тисячі га.

Водночас, вулиця Під Голоском знаходиться у 5-7 хв їзди від оперного театру і, відповідно, центру Львова, а поряд із вулицею розташована велика транспортна артерія міста – проспект Чорновола.

Варто зауважити, що мешканці нового ЖК від компанії «Львівська Мрія» отримають разом із квартирами зручну інфраструктуру: у комплексі передбачений підземний паркінг, дитячий майданчик, місце для господарських цілей, а поряд розташовані супермаркети, фітнес-центри, садочок, школа тощо.

Читайте також:  Моя ціль – не лише здати будинок вчасно, а здати його завчасно, – директор компанії «Львівська Мрія»

16-поверховий будинок на 2 секції буде зведений за монолітно-каркасною технологією з використанням керамоблоків. Стіни будуть утеплені мінватою, а плаский дах покриється рубероїдом.

*промоція

Львівська Мрія – на ринку Львова понад 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК «Львівська Мрія» в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК «Львівська Мрія» неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі «Кришталева цегла». ЖК «Львівська Мрія» – помешкання створені для вашого щасливого життя! Контакти відділів продажу: м. Львів, вул. Рубчака, 11 вул. Кн. Ольги, 1 тел.: (032) 241-08-08 (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: