Українських провідників поїзду Одеса-Перемишль впіймали на контрабанді

intercity-HRCS2-0062

Під час прикордонного контролю міжнародного поїзда Одеса-Перемишль офіцери Прикордонної служби у Медиці виявили контрабанду сигарет.

Оборудкою займалася українська обслуга поїзду, пише wyborcza.pl.

Останніми тижнями прикордонники у пункті пропуску «Медика» виявили два випадки контрабанди, винуватцями яких були провідники міжнародного потягу Одеса-Перемишль.

За інформацією прикордонної служби, у першому випадку контрабанди, 28 серпня, було задіяно п’ятеро провідників: четверо чоловіків та жінка у віці 24-56 років. Під час огляду офіцери помітили, що українці намагаються відійти від складу разом із великими пакетами. Як з'ясувалося, там було близько 600 пачок сигарет без польських акцизних марок.

Схожа історія трапилася менше ніж через тиждень. 6 вересня під час прикордонного контролю поїзду прикордонники затримали трьох жінок з служби поїзду того ж маршруту, які також намагалися вивезти сумки, наповнені сигаретами (близько 700 пачок).

В обох випадках контрабандисти з української залізниці визнали свою вину та добровільно взяли на себе відповідальність за правопорушення. Порушникам заборонено в’їзд на територію держав Шенгену на рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: