У Львові збирають дитячі малюнки, каву та книжки для бійців на Сході

41770551_2183363151921988_4608553728843186176_n

Львівські волонтери просять про речі, що зігріють українських військових на Сході, навіть у найхолоднішу осінь — усіх охочих закликають приносити дитячі малюнки, чай, каву та книжки українською мовою. Про це повідомила відома львівська волонтерка Світлана Булка на своїй сторінці у Фейсбуку.

Львівські волонтери просять про речі, що зігріють українських військових на Сході, навіть у найхолоднішу осінь — усіх охочих закликають приносити дитячі малюнки, чай, каву та книжки українською мовою. Про це повідомила відома львівська волонтерка Світлана Булка на своїй сторінці у Фейсбуку.

«Збираємо дитячі малюнки, каву, книжки українською для наших Воїнів-Захисників. Першими зголосилися вчителі та учні Початкової школи "Первоцвіт" . Дитячі малюнки, щирі побажання завжди зачіпають за душу: "Дякую за можливість промовляти гордо: "Я українка. Я люблю Україну." Обіцяю тобі добре вчитися і прославляти Україну словом і ділом.Обіцяю, тобі не буде соромно за мене сьогодні ще таку маленьку, а вже завтра за дорослу і вільну українку". "Покажіть ворогу, що ви сильніші, розумніші за нього. Ви наша надія, ви наша гордість". Разом з нашими дітьми ми обов'язково здобудемо перемогу!», - каже пані Світлана та показує зібрані дитячі малюнки.

Усі речі просять приносити до  25 вересня до Львівського художнього ліцею від ЛНАМ, за адресою вул.Хотинська, 6.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: