Тисячі туристів у Львові зібралися посмакувати кавою

images

У Львові Фестиваль «На каву до Львова» зібрав тисячі туристів
майстри приготування кави змагалися в майстерності між собою та дивували кавоманів цікавими вигадками.

У Львові Фестиваль «На каву до Львова» зібрав тисячі туристів
майстри приготування кави змагалися в майстерності між собою та дивували кавоманів цікавими вигадками, передає ТСН.

«Розважаємо клієнтів, можемо серветку підпалити, щоб добавити екшн", - зізнається бариста Григорій Онишко. Подруги з Литви бояться хіба що за свої зачіски – вдягають каски, які тут роздають заздалегідь. Запаяна кава – і видовищна, і смачна, особливо карамелізована скоринка, яку роблять саме за допомогою вогню. "Дуже цікаво, але трохи страшно», - зізнаються клієнти.

В одній з найстаріших кав’ярень Львова каву готують по-східному – у джезві. "Усе саме смачне зібране у цій щільній пінці", - пояснюють там. Після філіжанки-другої львів’янам і туристам незалежні експерти пропонують проголосувати, де ж вони скуштували найсмачніший напій.

Окремо відбувається чемпіонат серед барист – вони визначають сорти кави на смак. «З кожного трикутника треба вибрати зайву чашку. До прикладу, у вас є дві Бразилії і Кенія – от Кенію треба відставити", - пояснив учасник змагань Андрій. І хоч у Львова слава кавового міста, несподівано перемагає бариста з Дніпра – Владислав Демиденко. "Після Львова на каву можна їхати в Дніпро», - жартує організатор фестивалю Андрій Сидор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: