Які вулиці у Львові перекрили через марафон

мар

Сьогодні, 16 вересня, центр міста ситуативно перекрили через Чемпіонат України з легкої атлетики з бігу на 10 кілометрів «Run the Word. Львівська десятка». 

Сьогодні, 16 вересня, центр міста ситуативно перекрили через Чемпіонат України з легкої атлетики з бігу.

Чемпіонат проходитиме за маршрутом: просп. Свободи – пл. Різні – просп. Чорновола – вул. Липинського – просп. Чорновола – пл. Різні – просп. Свободи.

Нагадаємо, що по проспекту Чорновола та вулиці Липинського реверсивний рух буде здійснюватися по одній стороні, оскільки по іншій – буде здійснюватися біг.

На цей час громадський транспорт буде курсувати майже за звичним режимом, за винятком затримки руху по вулиці Городоцькій та біля площі Різні, тролейбус 13 не курсуватиме, автобуси, які мають кінцеву зупинку на площі Різні, тимчасово матимуть кінцеву зупинку на площі Галицькій, 6 автобус буде курсуватиме за скороченим маршрутом  (доїжджатиме лише до церкви Анни), транспорт, який їхав по проспекту свободи, зокрема маршрути №46, 53 та 3а, їздитимуть по вулиці Підвальній.

Автобуси, які їздили по вулиці Дорошенка, курсуватимуть в цей час по вулиці Коперника, через площу Галицьку, маршрути №9 і 46 будуть їздити в цьому напрямку, автобуси, які їздять зі сторони Топольної будуть виїжджати на вулицю Лепкого і попри Університет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: