Учасники ООС (АТО) можуть самостійно обирати заклади санаторно-курортного лікування

992B2137_B68C_426A_8033_948FF792DC30_w1023_r1_s_1537197664_613x344.55034213099_3_0

У Львівській області реалізується державна програми «Заходи із психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, забезпечення санаторно-курортним лікуванням із застосуванням сучасних технологій постраждалих учасників Революції Гідності та учасників антитерористичної операції».

Як повідомили у департаменті соціального захисту населення Львівської ОДА, учасники ООС (АТО) та постраждалі учасники Революції Гідності мають право самостійно обирати заклади, у яких можна скористатися послугами санаторно-курортного лікування, психологічної реабілітації або вдосконалити свої професійні навички та вміння шляхом професійного навчання. Для цього необхідно звернутися до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації.

Головам райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення у режимі сьогодні доручили підвищити рівень забезпечення путівками для проходження санаторно-курортного лікування та активізувати роботу з проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності та учасників антитерористичної операції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: