Українські захисники та багатодітні сім'ї отримали квартири у Львові (фото)

IMG_2614

Сьогодні у Львівській міській раді ключі від помешкань отримали 18 учасників ООС (АТО).

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

Квартири розташовані у новобудові по вул. Богдана Хмельницького у Львові. Загалом квартири отримали 45 родин. Зокрема мова йде про багатодітні родини, родини, де виховуються діти з інвалідністю, паралімпійців, людей із аварійних будинків тощо.

 

Мова йде про однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні помешкання, а розподіляли їх, за словами міських чиновників, максимально прозоро – через спеціальну комісію та публічні черги на житло.

Щодо учасників бойових дій, то вони проходили через Центр надання допомоги учасникам бойових дій.

Мер Львова Андрій Садовий розповів, що заселятися нові власники зможуть уже сьогодні. «Всі ці помешкання ми отримали не так легко, але тут є певна справедливість», - додав мер. Мова йде про те, що ЖК був зведений із порушеннями, а міська рада звернулася до суду. Детально про ЖК та порушення, які були виявлені, ми писали тут. Потім через суд та мирову угоду забудовник погодився передати міській раді частину квартир, аби легалізувати своє будівництво.

Загалом місто отримало 47 квартир, сьогодні квартири отримали 45 родин, а ще дві квартири – залишаються у резерві міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: