Львівські депутати таки погодили реконструкцію трамвайного депо

IMG_3353

Депутати Львівської міської ради затвердили проект договору з інвестором про реконструкцію старого трамвайного депо на вул. Вітовського та створення інноваційно-креативного простору LЕМ Station, передає кореспондент Дивись.info.

Згідно з договором, ТОВ «Лем стейшн» отримає приміщення старого трамвайного депо загальною площею близько 4,9 тис. кв.м, в оренду на 50 років. Ще одну з будівель площею 454 кв.м, розташовану за адресою вул. Братів Тимошенків, 4, інвестор має отримати в оренду лише після завершення судів між мерією і приватною компанією, які тривають щодо права власності на цю будівлю.

Інвестор зобов’язується вкласти щонайменше 30 млн грн в реконструкцію будівель старого депо, створити інноваційно-креативний простір у реконструйованих приміщеннях, облаштувати прилеглу територію, прокласти необхідні інженерні мережі. Водночас інвестор має зберегти зовнішній вигляд будівель.

Нагадаємо, питання реконструкції трамвайного депо уже виносилося на сесію ЛМР, але не набрало достатньої кількості голосів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: