На проспекті Чорновола львів'янин напав на перехожого і побив його до втрати свідомості

302953

На проспекті Чорновола 22-річний хлопець напав на перехожого, побив його та заволодів сумочкою з грошима та документами.

19 вересня до правоохоронців за допомогою звернувся 57-річний чоловік, котрий повідомив, що близько п’ятої години ранку на проспекті Чорновола у Львові на нього ззаду напав зловмисник та побив його. За словами заявника, коли він втратив свідомість, нападник заволодів його сумочкою з грошима у сумі 2500 гривень та документами, після чого втік. Про це інформує прес-служба поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці до скоєння злочину причетний 22-річний львів’янин. Речові докази поліцейські у нього вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування, зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до скоєння інших правопорушень.ідділ комунікації поліції Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: