НАБУ опублікувало «переписку Омеляна»

11

У Національному антикорупційному бюро заявили, що переписка міністра інфраструктури Володимира Омеляна дає підстави припускати його причетність до незаконного збагачення.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

"Розслідуючи незаконне збагачення міністра інфраструктури України та декларування ним недостовірних відомостей у е-деклараціях, детективи отримали понад 30 тимчасових доступів до речей та документів, направили понад 100 запитів. Наразі матеріали в цьому провадженні налічують понад 20 томів", - зазначають у Бюро.

У НАБУ стверджують, що опублікували переписку Омеляна з його братом, посередником стосовно купівлі авто, посадовцем одного з органів влади та його дружини Світлани Бевзи з колишнім власником будинку у Київській області.

З огляду на це, у НАБУ припускають, що високопосадовець свідомо приховував свої статки.

Крім того, у НАБУ заявили, що оприлюднили проект висновку НАЗК щодо відсутності в діях міністра конфлікту інтересів, "який той отримав за два місяці до офіційного ухвалення рішення".

Нагадаємо, 13 вересня детективи Національного антикорупційного бюро повідомили міністру інфраструкутри Володимиру Омеляну про підозру в незаконному збагаченні й декларуванні недостовірної інформації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: