На Львівщині тендер вартістю майже 20 мільйонів гривень на ремонт дороги отримала фірма з Полтави

знак+ремонт
Фото ілюстративне

Тендер на ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Синьків – Стремільче Радехівського району виграло ПП «Полтавабудцентр». Роботи коштуватимуть майже 20 мільйонів гривень.

Про це стало відомо із сайту публічних закупівель ProZorro.

Тендер вартістю майже 26 мільйонів гривень Служба автомобільних доріг Львівщини оголосила у червні. На аукціон зголосилися чотири компанії: ПП «Нара», ПП «Полтавабудцентр», ТДВ Шляхове ремонтно-будівельне управління №65 і ТОВ «ДРОГ-БУД» в особі представництва «DROG-BUD» Sp.z o.o.» з Польщі.

Найнижчу ціну у 19 мільйонів 764 тисяч гривень запропонувало ПП «Полтавабудцентр», яке й оголосили переможцем. Згідно із договором, йдеться про поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С141309 Синьків – Стремільче на ділянці км 0+000 – км 20+600 Радехівського району Львівської області. Роботи мають бути виконані до 31 грудня нинішнього року.

Згідно з даними YouControl, ПП «Полтавабудцентр» зі статутним капіталом у 0 гривень належить Славіку Асланяну. Керівником є Гарник Петросян. Жодних даних про персонал компанії немає.

Що стосується державних тендерів, то торік ПП «Полтавабудцентр» отримало замовлення від дочірнього підприємства «Полтавський облавтодор» ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» на майже 2 мільйони гривень, а вже нинішнього – на мільярд 210 мільйонів гривень.

ПП «Полтавабудцентр» пов’язують із представником одеської вірменської общини Араіком Амирханяном, якого сьогодні розшукують правоохоронці як особу, що переховується від органів влади.

Скрін з аналітичної платформи YouControl.

Йдеться про частину 1 статті 125 – умисне легке тілесне ушкодження, коли Амирханян вступив у конфлікт з тодішнім керівником «Укравтодору» Андрієм Батищевим і вимагав від нього погашення боргів за дорожні роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: