У Львові узаконили інспекторів з паркування

dsc9484-20ef07fa62ed82152ad265ea8f85d693

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив створення в управлінні безпеки міста відділу інспекторів з паркування.

Як розповів начальник управління безпеки міста ЛМР Юрій Діль набір на посади інспекторів уже розпочався, передає кореспондент Дивись.info.

«Проведено декілька зустрічей у центрі зайнятості, є близько 100 охочих кандидатів з вищою освітою, відбираються люди, далі вони будуть проходити навчання спільно з патрульною поліцією. Ми робимо ставку на те, щоб це були люди з вищою освітою юридичного напрямку, або з досвідом роботи в МВС», – розповів Юрій Діль.

Іншим рішенням виконком надав повноваження інспекторам з паркування розглядати справи про адмінправопорушення та проводити тимчасове затримання транспортних засобів.

«На місці інспектор матиме з собою ґаджет чи планшет та пристрій для друку – відразу буде фіксація правопорушення і складання постанови. Розмір штрафу для порушників паркування – від 255 грн» - пояснив начальник управління.

За його словами, зарплата інспекторів складатиметься зі ставки у розмірі 4800 грн та премій, які залежатимуть від кількості накладених штрафів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: