Учень зі Львова переміг у фіналі Міжнародних молодіжних дебатів (фото)

FotoVladimír Šimíček_5735

Ярема-Лука Єлейко зі Львова переміг на XII Міжнародному фіналі Міжнародних молодіжних дебатів.

Під час вчорашніх XII міжнародних фінальних дебатів у Братиславі на тему «Чи повинні канали теле- та радіомовлення бути краще захищеними від впливу уряду?» Ярема-Лука Єлейко зі Львова зміг переконати прекрасним виступом в своїй позиції, повідомили в прес-центрі Міжнародних молодіжних дебатів.

Міжнародний фінал є урочистою кульмінацією всього проектного року.

Загалом 24 переможці національних змагань, що зайняли перші та другі місця в 12 країнах (Білорусії, Болгарії, Естонії, Латвії, Литви, Польщі, Росії, Словенії, Словаччини, Чехії, України та Угорщини), відвідали Братиславу, щоб упродовж всього фінального тижня займатися політичними та соціальними питаннями та мати спільні зустрічі на дебатах й у повсякденні.

Чотири з них, які особливо проявили свої риторичні здібності в міжнародних кваліфікаційних раундах та міжнародному півфіналі, зайняли наступні місця в результаті сьогоднішнього фіналу:
1. Ярема-Лука Єлейко, Львів, школа 28 (Україна)
2. Деніса Івановова, Прага (Чехія)
3. Яна Нгуєнова, Брно (Чехія)
4. Каміл Полянський, Щецін (Польща).

Додамо, «Jugend debattiert international/ Міжнародні молодіжні дебати – конкурс серед країн Центральної та Східної Європи» - це проект Goethe-Institut, Фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє», Благодійного фонду «Герті» та Центрального відомства з питань середньої освіти за кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: