В АТП-1 повідомили неочікувану причину зупинки нового МАЗу

IMG_1683

Сьогодні, 21 вересня, у соціальних мережах повідомили про те, що один із нових білоруських МАЗів поламався просто на маршруті.

На підтвердження цього користувачі поширили фото, на якому водій автобуса відкрив моторний відсік та виставив знаки аварійної зупинки.

Водночас, директор ЛК «АТП-1» Орест Хамула в коментарі ІА Дивись.info зазначив, що жодної поломки не було, а в автобусі просто закінчилося пальне: «Коли випускали автобус на маршрут, то не проконтролювали, чи він має достатню кількість пального. Але все добре, вже автобус в парку і його дозаправили», - прокоментував Орест Хамула.

Цікаво, що серед причин відсутності кондиціонерів у нових автобусах в управлінні транспорту наводили неможливість правильно розрахувати кількість пального для маршруту, адже система кондиціонування також "з'їдає" певну кількість пального. «Споживання йде набагато більше, відповідно, палива потрібно видавати ще більше. А як зрозуміти, чи буде спека чи ні», - пояснював тоді заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Нижче наводимо пост з інформацією та фото про те, як поламався білоруський автобус, який тільки цього тижня почав курсувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: